2023 - Cote de Chambralles

BESCHRIJVING
Wie vanuit Aywaille de N633 pakt richting Comblain-au-Pont ziet aan de linkerkant diverse weggetjes omhoog slingeren die veel moois voorspellen. Een daarvan is de onbekende maar 'netjes' met bordjes aangegeven Chambralles. Aan de andere kant van de brug start de ook prachtige Côte de Gotale. De klim start direct stevig met een lichte bocht naar links. Gelukkig laat je direct de drukte van de provinciale weg achter je. Hier ben je meestal helemaal alleen.

Op het moment dat je een prachtige haarspeldbocht inrijdt vlakt de steilte iets af. In de volgende bocht rijd je langs een fietsenwinkel. Misschien een nieuwe lichte carbonfiets kopen? Want direct direct na de bocht wordt het weer moeilijker.

Deze kilometer is namelijk gemiddeld een kleine 10% en kent een paar pieken van 15% Dit gecombineerd met een bochtige weg door prachtige omgeving maakt deze beklimming een echte beauty. Onder de indruk van deze prachtige beklimming? Probeer dan ook eens andere beklimmingen op dezelfde flank zoals de stille Côte de Kin, de onbekende Côte d'Oneux en bochtige Côte de Niaster

LAND
Belgie

Beklimming vanuit: Aywaille
Profiel
Gemiddeld: 9.4 %
Afstand: 1.6 km
Hoogte start: 117 m
Hoogte top: 265 m
Hoogteverschil: 148 m
Maximum: 13.0 %
Druk op de foto om terug te gaan

Geen foto's beschikbaar.
×